Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca
|
21 Oct 2011, 21:38
|||
|
|||
Aruncase molesita o privire asupra ceasului argintiu de la mana stanga , prost dispusa si cu mintile aiurea . "Lipseste ceva .. dar ce ? " Imediat , in mintea ei aparuse versurile de la melodia care o facea sa se inchida mult in ea , lucru ce nu vroia sa faca in acel moment . Era cu mult prea obosita , de ce trebuia sa ii apara si sentimentele idioate pe care nu via sa le mai simta in veci ? Oftase trista si isi luase ghiozdanul de pe scaun , punandu.l pe umeri , si lasandu.se intr.o parte , din pricina greutatii . Avea o ora de curs , dar ... nu avea nici cea mai vaga idee unde . Se oprise in dreptul unui raft , ce avea marca literei M , privindu.l cu interes , insa cu ochii pierduti in gol , fara nicio expresivitate in ei .
"Isn't something missin' .." Scuturase nervos din cap , si se intorsese pe calcaie . "Haide bre .. cum de am putut uita ? Pff , de nu ma incurcam cu eseul pentru clubul de Previziuni despre Viitor , si nu intram foarte mult in "trecut" , pesemne ca nu as fi uitat . Norocul meu ca e fara douazeci . Cu alte cuvinte , clasa ar putea fi si in celalalt capat al scolii , si tot as ajunge la timp ." Zambise vag , privind ciudat in stanga si in dreapta , si , nevazand pe nimeni , daduse din umeri mergand printre rafturi , apoi iesind din biblioteca , totodata scapand de mirosul invechit . "Phhuuu!! Asta e ! Cum de am putu..lasa , oricum, nu imi pot da seama cum de am reusit , dar nu mai conteaza acum . Mai bine sa nu intarzi ca parca il vad pe profesor cum ma pune sa ii zic toate lectiile din urma , lectii la care eu am lipsit . " Rasese amuzata si o luase pe un culoar lung , coting la stanga , apoi la dreapta , urcase cateva scari si daduse coltul . "Ohh da , cine ar putea uita usa asta . " Pufnise in ras si batuse cu degetele de la mana dreapta in lemnul fin al usii . Fara sa mai asteapta vreun raspuns , trase de clanta si se impinsese in aceasta , pasind in incapere . "Buna dimineata , dom' profesor ," spusese ea , la vederea profesorului si asezandu.se la o masa , dinspre fereastra . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Robert Eric Smith - 21 Oct 2011, 17:59
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Alice Morris - 21 Oct 2011, 18:20
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Jennifer L. Campbell - 21 Oct 2011, 19:30
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Eliza G. Blest - 21 Oct 2011, 21:38
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Desiree Rose Goth - 22 Oct 2011, 11:51
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Astrid Eir Osmund - 22 Oct 2011, 20:23
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Tora Chang - 22 Oct 2011, 20:45
RE: Lectia III - Masina Incuiata vs. Matura Vrajitoreaca - by Isolde du Maurier - 23 Oct 2011, 12:18
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Lectia II - Mijloacele de comunicare ale Incuiatilor | Robert Eric Smith | 50 | 9,878 |
13 Sep 2011, 14:43 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia I - Acceptarea Incuiatilor si Sange-Malilor | Robert Eric Smith | 38 | 5,779 |
18 Jul 2011, 13:08 Last Post: Robert Eric Smith |
|
Lectia IV | Ashlyn Meester | 17 | 3,780 |
29 Jun 2011, 11:00 Last Post: Katya Sokorov |
|
! Lectia III ! | Ashlyn Meester | 44 | 7,816 |
19 Nov 2010, 20:01 Last Post: Jade A. Crawford |
|
Lectia II. | Ashlyn Meester | 35 | 6,280 |
09 Oct 2010, 15:07 Last Post: Ashlyn Meester |
|
~Lectia I | Ashlyn Meester | 30 | 5,667 |