Povesti comice
|
16 Jan 2008, 21:37
|||
|
|||
BUnicu sh incepu sa danseze conga
"taratatatatatam!!! hAI DANSATZI CU TOTZII CONGA!! pe ritmurile vechi TUITUITT!! WOHOO!!" Toata lumea se uita " ![]() "vai sh ce frumos ii afara waa!! Deci de knd nu m-am mai kkt eu in asha o ploaie ![]() "Ce sa fac eu codrule? aa..ce? Da..nici eu :>:> Auzi..ai vreo gagik.?" intreba Lucius "HUh :>:> Mda..ma km plictisesc eu noapte numa cu Hedwig, da na..trebe sa rezist..limitele datoriei..auzii...waa Luciurus..sau cum ziceai k ter cheama? Asha...Sfarlicus...sau Stalcitus..ia zi u ...kre e treaba de fapt...Elodia ceea..o mai fo prin vizita?:>:>" "Heh...dragul meu ...de knd nu te-am vaz..multa vreme o trecut..aa..ce? Aa asha=i ![]() "?" "nik ![]() Sh bunicul kre dansase conga pana acum, se tarai cu o splina prin farfurie..sh incepu sa zica bancuri..la kre toata lumea era pe la lustra..sincer nici eu nu shtiu dc..am sa ma gandesc ![]() "NENEAA!!" urla bunicul ..kre nici nush a cui era "zi sh mie a cui is chilotzii aia..k dak nu am impresia k is a mei..auzi..dak au nishte broashte raioase sh ciuperci, shtii adresa mea." Sh atunci lua pliciul lu Snape sh zbura pe geam, dand cu nasu de Bunica, kre dansa Rumba. "Buna bunico!! L-ai vaz p Harry? O crescut baietan mare!!..nUMA LA GAgici ii sta mintea :>:>" OCC: Deci o lipsa de inspiratzie totala da ma plictiseam :-J |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|