Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
22 Oct 2011, 18:46
O iubea pe Kennya mai mult ca niciodata. Odette lua o gura de coniac apoi ii intinse sticla Kennyei. Era destul de uimita de cum nu isi daduse nici unul seama ca inca lipseau. De fapt nu lipseau ci doar 'gustau' niste coniac pe ascuns. Veni iar randul lui Odette sa bea dar in momentul in care duse sticla la gura noptiera lui Hidan fu data deoaprte si cele doua demascate. Odette inghiti in sec uitandu-se la Deidara.
-Hm... imi cautam saculetul cu c... stai putin... Ce mama naibii faceti aici!? intreba el revoltat.
Odette nu stiu ce sa spuna asa ca arunca sticla in coltul opus al camerei apoi striga:
-Uite o sticla de coniac zburatoare!

Profita de neatentia lui Deidara si vru sa o ia la fuga dar se impiedica de Kennya si cazu cu o bufnitura puternica.
-Stiti... e mult mai confortabila podeaua, zise Odette ridicandu-si capul de pe podea si imediat ce termina de vorbit si-l lasa sa pice la loc.
-Nu pot sa cred. Care a sterpelit sticla? intreba Madara.
Odette facu efortul de a se roti si acum statea pe spate. Ridica un deget spre Kennya si Kennya ridica un deget spre ea.
-N-are rost, spuse Pain.

Se duse langa Odette si o lua de o mana tarand-o pana la pat. Cand ajunse in dreptul acestuia facu un efort de a o ridica si de a o pune pe pat. Madara o puse pe Kennya in alt pat pentru a nu mai exista nici un pericol ca cele doua sa mai planuiasca sa bea pe ascuns. Odette incepu sa se caute prin buzunare. Cand gasi in sfarsit pachetul de tigari il scoase, isi scoase si bricheta si isi aprinse o tigara.

Baga apoi bricheta in pachet si ii arunca pachetul Kennyei in caz ca vroia si ea dar avea pachetul in camera. Se dovedi insa ca cealalta viperina avea si ea tigarile.
-Sper doar sa nu dea foc la ceva, murmura Sasuke.
-Stii sa vorbesti??? Oaaau e un miracol!!!! striga Oddy fericita ridicandu-se din pat incepand sa sara de bucurie. Kennya i se alatura.

Cum de nu cazusera in secunda in care se ridicara ramananea un mister pentru toti. Mdara si Hidan aratau de parca erau pe punctul de a se sinucide si nici unul dintre ceilalti baieti nu parea mai vesel.
-O sa mooor! striga Itachi in agonie.
-Eu zic sa le legam, propuse Hidan.
-Leaga-ma de tine, si pe Kennya de Madara, zise Odette facandu-i cu ochiul.

Odette Bellatrix Malfoy
[Image: 210muiw.png]

In Slytherin you'll make your real friends....

Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Odette B. Malfoy - 22 Oct 2011, 18:46

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,168 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy