Girl's Night
|
22 Oct 2011, 18:54
|||
|
|||
Mina ramasese stupefiata.Dumbledore?In carne si oase?Dupa atata tipm?Cum era posibil?Ce?Cand?Nu stia raspunsurile la aceste intrebari dar stia ca nici nu le va afla prea curand.
-D-dar,reusi sa banguie soimita...dupa cum spune povestea despre Harry Potter,de ce nu l-ati ajutat in acel moment?Putea sa m-moara oricand. Dumbledore scoase un oftat dar ii raspunse tot calm si bucuros soimitei. -Ei bine,draga mea Mina,Harry a stiut ce trebuie sa faca si am stiut intotdeauna ca el este singurul care putea sa il invinga pe Cap-de-Mort.Si..cum spunea si acea prezicere..Niciunul nu poate trai in timp ce celalalt supravietuieste...Unul dintre ei trebuia clar sa moara si am stiut ca acela nu este Harry. -Da..spuse soimita dar cum v-ati dat seama?De unde ati stiut?Domnule profesor Dumbledore,va rog frumos sa ma scuzati daca va enervez cu intrebarile mele dar stiu atat de multe lucruri marete despre dumneavoastra incat..incat trebuie sa imi umplu micile goluri pe care nu le stiu...pe care nu le stie nimeni..si ei bine asa sunt eu mai surioasa din fire,rosi soimita. Dumbledore rase tare si se apropie de Mina.O mangaie pe fata. -Mina..spuse el. Mina il privea pe Dumbledore cu mare admiratie.Era un om din istorie,cum sa nu il admire.Cand il privea parca in capul ei se derulau toate lucrurile care le stia ea despre el.De la inceputul inceputului ,pana la sfarsitul sfarsitului.Avea barba extrem de lunga si de alba,ca neaua din prima luna a iernii.Parul ii era de aceeasi culoare si el de un alb stralucitoar care te lasa mut.Chiar daca avea multi ani si..ei bine era putin mort,Dumbledore nu arata mai batran de 50 de ani."Chiar...isi spuse soimita,oare cati ani ani?Si chiar poate citi gandurile?".Asta nu va stii niciodata ,doar daca il va intreba ,si nu avea sa faca acest lucru pentru ca er urat. -Tu stii ca Harry Potter este stra-stra-stra-stra-stra bunicul tau? -Stra-stra..de cat ori?Bunicul ce? Dumbledore rase din nou dupa care o privi ca un adevarat profesor. -Da,raspunse el sigur.Nu stiai? -N-nu.Parintii mei parca au spus intr-o zi ceva de genul dar eram prea mica sa inteleg.Este adevarat domnule profesor? -Da!Este foarte adevarat! Soimita era foarte fericita sa stie ac era stra-stra-stra-stra-stra-nepoata celebrului Harry Potter ,chiar daca suna ciudat.Dumbledore radia de fericire sa o vada pe Mina fericita. -Acum,spuse el,sa revenim la problema noastra!Am nevoie de ajutorul vostru.Trebuie sa mergeti pana langa lac si sa imi aduceti din scorbura unui copac Bagheta din Soc. -In scorbura unui copac?am intrebat eu,fiind foarte uimita. -Exact!In scorbura unui copac.Acolo a fost ascunsa.Dar sa va grabiti,si sa fiti sigure ca nu va vede nimeni si nimic.Da? -Desigut domnule profesor!au raspuns fetele. -Mina!striga el inainte ca fetele sa iasa pe usa. -Da? -Chiar imi place de Darkason,dar luati-o mai incet! Soimita se inrosii toata dupa care pleca impreuna cu prietena ei.Au inceput sa rada in timp ce coborau scarile. -De unde stie domnul profesore de Darkason?o intreba Mina pe Ella,si incepura sa rada din nou. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Up all night | Calliope A. Dubois | 29 | 5,636 |
11 Jan 2013, 11:20 Last Post: Colin Hawkeye Rovson |
|
One more night | Georgia Harris | 3 | 1,481 |
10 Jan 2013, 13:31 Last Post: Andrew Joshua Bone |
|
would you be ma girl? | Joseph Edward Lestrange | 29 | 6,027 |