Thread Closed 
I'm a schoolgirl in love with her sempai
22 Oct 2011, 19:09 (This post was last modified: 22 Oct 2011, 19:10 by Kennya Allen.)
"Sunt incorigibile!" spuse unul dintre ei frustrat.
Kennya se tara pana la capatul patului si cazu iar pe jos, ducandu-se spre Sasuke incercand sa-i dea pantalonii jos. Acesta scapa din ghiarele ei si se duse undeva in spate incercand sa se ascunda de orice efecte ar avea fetele asupra lui. Un zgomot metalic se auzi din aprtea unde statea Odette, iar Hidan sari doi metrii in sus albindu-se de tot la fata cand vazu coasa in mana ei. Se juca fericita cu ea, chicotind la miscarile si sunetele pe care le facea cand zgaria peretii.
Trei dintre ei sarira sa-i smulga arma din mana, iar Kennya atrasa ca un copil de luminile la geam se duse spre el si se apleca periculos peste pervaz, trimitand alte bezele unui batranel ce juca table cu stapanul hanului unde stateau.

Mai avea putin si cadea peste fereastra cand Madara se grabi sa o culeaga de acolo pentru a preveni orice accident nedorit. Inchise geamul cu putere si o aduse din nou pe viperina in cercul lor. Kennya inca sub influenta bauturii il tragea de maneca pe brunet, incercand sa ajunga sa-l sarute.
Acesta o arunca langa prietena ei si se uita la ceilalti aproband sa fie legate. Fetele strigara nemultumite la unison, iar Deidara i se facu mila de ele si propuse sa le lasa sa adoarma. Odette dadea din cap ca prefera mult mai mult sa fie adormita decat sa fie legata si acum ii cerea lui Hidan un sarut de noapte buna.

"Stiu eu cum sa fac asta!!! Este o vraja mica..." zise Kennya fericita aruncandu-se din nou pe jos, mergand catre noptiera lui Hidan unde il vazuse pe Deidara ascunzand baghetele.
Toti se uitau cu grija la ea, gata sa sara in ajutor in caz ca ceva lua foc. O privira cum se chinuia sa deschida unul dintre sertare, si cand vazura bagheta in mainile ei isi scoasera toate armele care le aveau ascunse la ei, iar Sasuke si Itachi isi activara sharinganul. Pein se grabi sa ii smulga bagheta din mana, iar Madara o lua pe sus, departe de orice magie.
"Eu ti-am zis ca sunt un pericol public. Auzi vrajitoare..." injura pe sub buze Pein

"STIAM EU CA SUNTETI VAMPIRI!!!" striga Kennya disperata aratand cu degetul spre ochii rosii ai lui Sasuke si Itachi.
Sasuke se uita confuz la fratele lui mai mare, iar Itachii ii intoarse o privire de nu intreba.
Madara saturat de tot se uita la Kennya si isi ceru scuze. Aceasta intreba de ce, insa nu afla raspunsul din cauza loviturii la ceafa ce o facu sa adoarma pe loc. Odette striga indignata la Madara ce i-a facut prietenei ei cautand innebunita coasa. Brunetul ii raspunse ca ea este urmatoarea pe lista. Aceasta protesta ca inca nu l-a sarutat pe Hidan si se cufunda intr-un somn adanc.

"Imperfection is beauty, madness is genius and it's better to be absolutely ridiculous than absolutely boring."
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: I'm a schoolgirl in love with her sempai - by Kennya Allen - 22 Oct 2011, 19:09

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Love me or leave me at London Wanda J. Bennet 64 7,160 15 Jul 2012, 20:32
Last Post: Wanda J. Bennet
  i was falling deep, deeply in love with you. Agnes Marie Lovel 19 3,064 13 Jul 2012, 23:41
Last Post: Agnes Marie Lovel
  I'm a schoolgirl in love with her sempai II Odette B. Malfoy 64 7,458 22 Feb 2012, 18:22
Last Post: Odette B. Malfoy