Amurg Violet
24 Oct 2011, 10:07
"Amurg Violet" Inspirata dintr-un rpg facut alaturi de Ginny Aiden. Personajele principale sunt un tanar inger ce traieste singur, plin de tristete si ura. Acesta inevitabil se indragosteste de personajul lui Ginny din acel rpg. O fata vampir, moarta de 140 de ani, ce a fost tradata si violata de iubitul ei. Ce se va intampla intre cei doi? Ramane de vazut. O sa va povestesc doar din perspectiva ingerului si prin ochii lui ve-ti vedea si starea fetei.
Lectura placuta tuturor.

Amurg Violet

By Ellena R. Howard in colaborare indirecta cu Ginny Aiden.

[Image: trandafiri-albastri_c2ad410b661e0e.jpg]

Blue rose in the rain

Nu cred ca vreo-data sunetul ploii pe niste petale de trandafir albastru ar putea suna diavolesc, asa cum nici sunetul pianului la care canta un inger nu poate suna ca niste unghii pe o tabla din sticla. Am invatat de undeva, candva, in lumea asta, ca nu exista nici bine si nici rau. Nici un om nu este bun dar nici o fiinta indiferent de rasa ei nu este rea. Omul si fiintele vii au fost concepute ca doua fulgere ce strabat albastrul unui cer senin. Se lovesc toate cap in cap, dar undeva acolo fiecare lucru isi are rostul.

Asa am ajuns sa gandesc dupa douazeci si doi de ani de colindat aceasta planeta albastra. Cred ca am vazut si cel mai mic coltisor al lumii, dar am hotarat pana la urma sa incetez. Aripile albe ma pot purta oriunde. Valurile vietii sunt sarate si dulci, iar viata mea e mereu intr-o combinatie de gusturi parsive si dezamagitoare dar ce aduc si putina dulceata. Acea dulceata nu este adusa de fiintele vii, ci mai degraba de fiecare parte a acestei planete. Poate pentru ca sunt un inger ce nu se poate intoarce in cer, ma face sa gandesc ilogic, diferit, exact ca doi trandafiri taiati sau rupti inainte de maturitate.

La aceste lucruri ma gandesc acum fara noima privind atent cerul brazdat de o raza rosiatica lunga de la soarele ce parea ca pica in apa involburata a marii. Nisipul plajei inca era cald, fierbinte de la acea zi arzatoare, insa cativa nori plumburii ce pareau grei acopera bolta cereasca, acoperind si razele rosiatice de la mingea de foc din centrul marii. Iubeam plaia la fel de mult cum iubeam soarele. Poate pentru ca nu am iubit niciodata si aceste lucruri sunt singurele ce nu tradeaza o increderea otelita si nemarginita. Speram ca acest sfarsit de zi sa nu ma intristeze de tot, apa marii devenind mai agitata iar picuri usori de ploaie lovind pamantul fierbinte. Simteam acea racoare placuta data de lacrimile ce cadeau din cer la tristetea ingerilor de sus. Eram unul din ei si totusi nu eram acolo. Un sfarsit de zi la fel ca toate celalalte. Si totusi ….

Titlu: Ginny Aiden
Text: Ellena Ruby Howard & Ginny Aiden

[Image: 2hgfx45.jpg]
I have my dream, I try to stay whit earth, but i look inside my soull

Sig By Ginny ... Thx my loveKiss
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Amurg Violet - by Ellena R. Howard - 24 Oct 2011, 10:07
RE: Amurg Violet - by Raphael Olivier - 24 Oct 2011, 21:35
RE: Amurg Violet - by Ginny Anne Alden - 24 Oct 2011, 22:27
RE: Amurg Violet - by Effy K. Dietrich - 24 Oct 2011, 22:42