|
The beginning of a new life
|
24 Oct 2011, 18:58
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Fata lua broscuta pe care vrajitoarea i-o oferise si apoi incepura sa manance amandoua toate dulciurile insirate pe scaun.
'La ce casa ai vrea sa fii sortata?' o intreba Moreen.
Fata cazu pe ganduri. Nu-si mai pusese pana atunci aceasta intrebare. Desigur, stia totul despre casele de la Hogwarts si despre fondatorii acestora, doar citise despre acestia o vara intrega, dar fu lasata pentru cateva secunde cu o figura perplexa de intrebarea fetei.
'Nu m-am gandit inca. Cred ca mi-as dori sa pic la Ochi-de-Soim' spuse Astrid gandindu-se la fetisul sau fata de carti, la modul in care putea devora un roman in cateva ore si apoi sa nu doarma o noapte pentru a analiza toate informatiile gasite in carte. 'La norocul pe care-l am probabil ca voi pica la Astropufi' completa ea afisand o figura trista. 'Dar nu ma intereseaza. Sunt de parere ca toate casele sunt la fel de importanate. Tu la ce casa ai dori sa pici?'
OOC: Poti sa nu ma scri cu fontul acela, te rog frumos? Nu prea pot descifra ce ai scris!
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|