Thread Closed 
The beginning of a new life
24 Oct 2011, 20:03 (This post was last modified: 24 Oct 2011, 20:04 by Victor A. Olivier.)
Teancul de bomboane adus de Astrid se micsora, si Morreen nici nu isi dadu seama cand si cum. Astea erau clar cele mai bune dulciuri pe care le gustase vreodata, nu ca gustase prea multe in viata ei Incuiata. Dupa ce o intrebase pe vrajitoare la ce casa vroia sa cada, si isi primi raspunsul, cazu pe ganduri.
"Nu cred ca ai putea sa cazi la Astropufi. Cel putin mie nu mi-ai facut aceasta impresie. Probabil Ochi-de-Soim este o casa foarte potrivita pentru tine. Insa stai linistita, orice casa are avantajele ei, si merita sa aiba fiecare elev. Chiar si Cercetasii te-ar primi. Eu am noroc daca o sa fiu acceptata. Profesoarele mele spuneau ca sunt cea mai rea eleva pe care au avut-o si cea mai obraznica. De fapt, toata lumea are aceasta impresie despre mine, si nu inteleg de ce. Eu nu fac decat sa ma distrez. Chiar nu stiu unde as putea sa fiu sortata. In ici un caz la Cercetasi, nu-s eu asa de buna..."
"Tu esti de aici, din Londra?"continua ea, dupa o scurta pauza.

OOC: scuze X_X, vroiam sa fie acelasi font pentru o mai buna imagine a topicului, dar vad ca nu l-am nimerit

[Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o1_250.gif] [Image: tumblr_mc58vcvODu1rzg1z6o2_r5_250.gif]
i want to reconcile the violence in your heart,
i want to recognize your beauty's not just a mask,
i want to exorcise the demons from your past,
i want to satisfy the undisclosed desires from your heart.

India's clone
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The beginning of a new life - by Victor A. Olivier - 24 Oct 2011, 20:03