Drawing... (cu Crystal K. Heap)
|
24 Oct 2011, 21:06
|||
|
|||
"My feelings are not in my heart, but in my pencil.
Minunată după-amiază de toamnă! Întinsă în iarbă, desenam cu un creion moale elevii care se plimbau fără nicio grijă pe terenul aparţinând Hogwartsului. Aveam o privelişte foarte bună dintre cele două tufe mici cu frunze portocalii şi floricele mici, roşii, care abia se observau, astfel încât, indiferent de unde ar fi răsărit vreun vrăjitor în devenire, puteam să-l imortalizez pe foile bej-cenuşii înainte să-mi iasă din vizor. O clipă, ochii mi-au fugit către cerul azuriu şters, pe care se intersectau norii pufoşi, ca nişte oi dezorientate cu lâna electrizată. Creionul zbura în continuare pe foaie, desenând contururile obiectelor pe care mai mult le simţeam în jurul meu. În vreo două ore, caietul dădea pe-afară de schiţe şi desene terminate, reprezentând câte un singur elev, câte doi sau trei, fragmente din Hogwarts, copaci sau lacul. Câteva foi, pe care trona un haos ordonat, o aglomerare calculată de personaje, aveau un fundal ca un abur gros, gri, ascunzând pe jumătate contururile şcolii şi ale Pădurii Interzise. Am ridicat din nou privirea. Soarele coborâse mult înspre orizont, dând impresia că turnurile castelului zgâriaseră azuriul gri al boltei, făcând-o să sângereze. Am auzit pe cineva venind şi, automat, am început să desenez urme de paşi pe foaie, fără să conştientizez asta decât când persoana era deja lângă mine. You call me blind because I see nothing, but the truth.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|