Feeling bad.
|
24 Oct 2011, 22:50
|||
|
|||
Se uita la ea.Ce putea sa faca in fond altceva.Nu putea sa se apropie de ea.Ea nu il dorea aproape nu?Sau cel putin nu parea sa il doreasca..insa..ce s-ar fii intamplat daca el ar fii dorit-o?Adica, putea sa aiba aproape orice daca isi punea in minte..si ea oare ar fii putut fii o exceptie?La naiba cu gandurile acestea imbecile..nu trebuia sa se gandeasca in acest mod la ea..nu la ea.Inchise ochii maraind un moment doar ca apoi sa vina pur si simplu in spatele ei.
Te-am intors de tot pe dos nu?zise el incepand sa ii maseze usor umerii.Linisteste-te..vom presupune ca suntem acum intr-o zona de pace..eu nu iti fac nimic..tu nu imi faci nimic!Acum spune...ce e cu tine?zise el continuand sa maseze usor spatele fetei, trecandu-si mainile de la umeri in jos..coborand usor..ii dadu mai apoi parul usor la o parte cu o mana si se aseza in spatele ei pe bustean. Vrei sa plec?sopti el incet fara a se opri insa. Avea in minte o multime de planuri, ar fii putut sa faca orice in acel moment, insa nu avea sa o faca.Statea si se uita usor in fata, nu se gandea la ce avea de facut, nu se gandea la batran, si se gandea la vantul ce incepuse sa bata usor.Niciodata nu fusese atat de liniste in padure..Niciodata... There's nothing better than a good lie
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|