#INTRUNIREA NR. 1:Introducere in Clubul Nostru
|
25 Oct 2011, 17:21
|||
|
|||
Privise cu nepasare cum ceilalti colegi isi aprinsera lumanarile in diferite culori , si ochii ei se atintisera asupra celei mov , sacadata si trista , cu un mic gol in stomac . "Pff..si eu ce culoare am ? Galben ? E nebun ? Urasc culoarea aceasta !! E atat de .. vesela . It is not for me ! " Strambase nervoasa din nas si schitase un zambet , cand se ridicase . Isi scosese bagheta din buzunarul robei si rostise o vraja in limba latina , asemenea celorlalti . Aruncase o privire cruda asupra celei violete si rostise cu voce clara , sigura :
"Croceus !! " Instantaneu , de la inceputul cuvantului , cu prima litera , in varful baghetei aparuse o luminita galbuie devenind din ce in ce mai mare si zburand spre lumanarea neaprinsa . Frumos , din varful acesteia palpaia o luminita jucausa , galbuie ca soarele de dimineata si ca aurul pe care il aveau Goblinii in banca lor mare , pe care viperina nu o suporta defel . Se asezase inapoi in fotoliul ei si asteptase ca Darkason sa mai spuna ceva . Isi luase cateva suvite verzi si incepuse sa le molfaie , gandindu.se la ce va urma . "Hm..de ar afla Daphne ca eu sunt aici , a doua zi nici nu as mai exista! " gandise ea amuzata , incercand sa isi imagineze reactia cercetasei . Se abtinuse chiar sa nu rada ca nebuna in mijlocul lor , vazandu.i numai cat de seriosi erau si cum de asteptau atat de mult cu sufletul la gura . "Acum ar fi momentul sa apara un Dementor .. placerea lui ." "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Introducere si Reguli | Darkason Pain | 0 | 942 |
09 Oct 2011, 21:45 Last Post: Darkason Pain |