Thread Closed 
Misterul de dincolo de portile negre
25 Oct 2011, 20:34
1.2.3.4.5...6...6.5...7...8..9...10 . Ceasul de la incheietura viperinei ticaia incontinuu , axul acestuia miscandu.se din ce in ce mai repede . Viperina pufnise nervoasa si batuse in podeaua de marmura , sunetul acestuia auzindu.se ca un ecou infundat in intregul coridor . Privea in stanga si in dreapta masurand peretii inalti , cu cateva tablouri ce aveau un desen straniu , gen portret , cu un chip pe care mica printesa nu il putea intelege .Rasuflase adanc , nervii ei incepand sa se intensifice tot mai mult in corpul ei , prin venele care ii pulsau . Inima i se alaturase cu bataile ei ritmice si constante ..nemaioprindu.se deloc . Respirase pe gura , incapabila sa se opreasca, nestiind ce sa mai faca . Se prabusise la pamant si ramasase in aceeasi pozitie ciudata timp de cateva minute .

Odata revenita , se ridicase din nou pe picioarele ei , desi ii erau inmuiate , tinandu.se strans de perete , cu mana alunecand pe acesta . Se sprijinise de un colt al unui toc si ramasese acolo pana cand ii simtisise rasuflarea rece si fara viata a Elizei . Zambise sters si se apropiase de ea , luand.o in brate.
"Eliza! Ce bine ca ai venit ! Nu stiu ce am .. scuza.ma de comportamentul meu . Cred ca am ametiti putin . Iarta.ma " Si se indreptase de spate , cu oasele trosnindu.i in incercarea ei .
"Ahm...ai intarziat numai cateva secunde .. " spusese viperina , privindu.si ceasul cristalin .

The princess of Kensas empire

[Image: winter-blues.jpg]

"Cars passing by - representing my life
I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby
And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more"
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Misterul de dincolo de portile negre - by Claire Afere - 25 Oct 2011, 20:34

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Misterul dintre paginile aurii Anna McNair 15 2,467 02 Feb 2009, 03:42