Say you will
|
25 Oct 2011, 21:19
(This post was last modified: 25 Oct 2011, 21:21 by Evelyn Steel.)
|||
|
|||
Fata isi dezlipi capul de pe geamul rece si isi intoarse privirea inspre Desiree,meditand la intrebarea acesteia.Hogsmeade.Singurul sat din lume locuit numai de vrajitori.Era o adevarata binecuvantare cand se ducea acolo,in weekenduri.De doua sau de trei ori pe luna se organizau excursii in acel sat iar elevii de la anii III in sus aveau voie sa viziteze satul.Eveline putea simti deja mirosul din magazinul lui Zonko,unde existau o groaza de dulciuri,de toate felurile si cu toate aromele.Apoi mai era "La trei maturi" unde putea sa bea cata berezero vroia.Ii era dor de acele excursii.
Dandu-si seama ca iar se adancise in ganduri,isi scutura usor capul.Desiree o privea ganditoare,parand sa nu-si fi dat seama de abaterea lui Eveline.Probabil ca si ea se gandea la excursiile in Hogsmeade. - Da,prin octombrie.Si eu,numai pot astepta.Ador excursiile si nici acum nu m-am plictisit de peisajele din jur.Si imi este atat de dor sa beau o berezero zise Eveline surazand incet.Privi iar pe geam.Soarele parca isi mai mutase pozitia.Era mai jos.Probabil ca peste o ora avea sa apuna.Deci,numai era mult si aveau sa ajunga. Demons run when a good man goes to war. ~ This is the story of how i died. ~ ![]() ![]() ~ Oh,i could throw you in the lake or feed you poison birthday cake.
And i won't deny,i'm gonna miss you when you're gone!~ |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|