In ce ne-am bagat?!?
26 Oct 2011, 15:57
ooc: doar Leigh si Mina potter

bic: Luna era sus pe cer si scalda curtea castelului in argint lichid, cand Leigh hotari sa isi duca planul la indeplinire. Se imbraca cu grija, sa nu-si trezeasca colegele, i se infasura intr-o pelerina neagra.

Nu era nevoie de lumina artificiala, luna lumina oricum coridoarele castelului. Isi trase gluga pe cap, nu ca asta er si ascuns-o cumva de privirive vreunui curios, dar avea, cel putin, sa o faca mai greu de recunoscut. Se indrepta cu pasi repezi spre o sala de clasa, pe care stia ca nu o mai foloseste nimeni de ani, si era si mai ferita de bagacioasa Doamna Norris.

Sala nu era foarte mare -- Leigh nu-si mai amintea ce materie se predase aici, poate niciniciuna-- dar avea ferestre mari, care lasau sa intre lumina lunii, foarte propice pentru magie. privi in jur multumita si incepu sa descarce rucsacelul pe care il adusese cu sine.

Trasa, mai intai, pe pardoseala plina de praf, un cerc larg, cu sare, pentru protectie. Apoi, din acelasi motiv, presara sare si pe pervaze si pe pragul usii. Incanta careva vraji de protectie, nu pentreu a opri pe cineva sa intre, ci pentru a opri orice sa iasa din incapere. Nici ea insasi nu era sigura ce efect putea avea vraja pe care avea de gand sa o incerce in noaptea aceea.

Incepu mai apoi sa deseneze cu un carbune cateva cercuri concentruce, in mijlocul cercului de sare, pe care mai apoi le uni cu o serie de linii sinuoase, complicate. Multumi cerului ca avea un talent innascut la desen, altfel i-ar fi luat zile sa faca modelul perfect. Cand termina, sufla usurata si se scutura de praf si de carbune.

Se pozitiona la marginea exterioara a cercului de sare, cu spatele la ferestre si intona o vraja simpla de activare. Imediat modelul incepu sa straluceasca, de parca era din argint viu. Facandu-si curaj, incanta si o vraja veche de chemare. Modelul incepu acum sa lumineze, nu doar sa straluceasca, emanand din ce in ce mai multa lumina pe masura ce Leigh incanta.

Leigh era plina de speranta. Poate acum va putea chema un spirit cu adevarat important.

[Image: leighrosecopy.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 26 Oct 2011, 15:57
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 28 Oct 2011, 23:05
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 29 Oct 2011, 15:14