The beginning of a new life
|
26 Oct 2011, 18:44
|||
|
|||
Morreen o asculta cu drag pe Astrid. Ea nu avusese parte de prea multe lucruri bune in viata ei, si nu avea un loc unde sa vrea sa se intoarca sau unde oamenii sa o astepta cu drag. Insa cu timpul, se obisnuise, nu o mai interesa acest lucru acum. Abia astepta sa ajunga la Hogwarts, si sa inceapa sa-si foloseasca puterile, si sa faca fel de fel de vraji.
"Eu sunt...e o poveste complicata. Mama mea era irlandeza, iar tata era rus. El a murit, si mama s-a mutat aici, in Anglia. Dar apoi a murit si ea si..." termina ea cu tristete in glas. Isi amintea destul de greu de mama ei, insa purta mereu o poza cu ea cand era tanara, si astfel imaginea ei se pastra vie. "Insa m-am obisnuit sa nu mai fie langa mine. Ia uite, a iesit soarele", spuse ea zambind si uitandu-se pe geam. OOC: tipa de la avatarul tau e cumva Leelee Sobieski? ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|