|
|
26 Oct 2011, 19:19
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Desiree aproba din cap , inca razand. Ideea cu tigarile Transfigurate a fost geniala, chiar daca avusesera un gust putin cam.. straniu si diferit - aducea putin a buruieni, ca sa fie sincera. De atunci a avut mare grija sa aiba la ea cate un pachet de tigari in fiecare escapada nocturna. Jennifer inca radea amintindu-si asta, iar Desiree se simti datoare sa-i prezinte cateva argumente.
- Ce vrei, era criza, intra Cercetasa in defensiva. Si nici nu erai tu acolo ca sa-mi imprumuti o tigara.
Se prefacu imbufnata; cand isi pleca privirea, isi dadu seama ca tigara era pe terminate. Cand se uita pe cea mai apropiata masuta, observa o scrumiera din sticla. Ranjind multumita de serviciile pe care le oferea Camera Necesitatii, Cercetasa isi lasa tigara pe marginea scrumierei. Era chiar linistitor gandul de a fi in acea incapere, stiind ca iti aparea aproape orice imediat ce-ti doreai lucrul respectiv.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|