Thread Closed 
The beginning of a new life
26 Oct 2011, 19:41
  • 'Crezi ca ne vom descurca cu toata lumea asta noua?" intreba ea pe un ton optimist. "Adica, normal ca o sa ne descurcam, suntem fete descurcarete, asa ca...O sa ne descurcam! Cred ca o sa ma bat eu singura daca mai folosesc o data verbul 'a se descurca' spuse Morreen, iar Astrid incepu sa rada.
    'Am sa te opresc' zise Astrid razand si impingand-o usor pe noua sa prietena.
    Fata continua sa rada gandindu-se la anul care va urma. Acum nu mai era speriata sau nefercita. Stia ca in sfarsit are o prietena in aceasta lumea noua. Nu trebuia sa mai infrunte singura grozaviile lumii vrajitoresti.
    'Stii, eu am plans cand am auzit ca o sa merg la Hogwarts. Nu mi-am dorit sa fiu vrajitoare. Am fost nascuta intr-o familie de incuiati, iar aspiratiile mele in vaita erau sa-mi termin studiile si apoi sa ma casatoresc cu un duce sau ceva pentru a-mi face tatal mandru, pe ducele de York' zise fata amintindu-si.

OOC: Tipa e Sophie Turner.

You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.

[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]
ronnie's clone
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The beginning of a new life - by Astrid Eir Osmund - 26 Oct 2011, 19:41