|
The beginning of a new life
|
26 Oct 2011, 20:05
|
|
Astrid Eir Osmund
|
RP Posts: 136
Galeoni: 308
Animal: Lup - "Annie"
Slujba: Ajutator in Aripa Spitalului
|
|
Auzi intrebarea fetei, iar apoi cazu pa ganduri. Nu-si putea aminti nici macar un moment magic in viata sa.
'Nu, nu cred. Am fost mereu destul de ignoranta, prea absorbita de cartile mele pentru a da atentie lucrurilor care se intampla in jurul meu. Defapt, daca stau sa ma gandesc, intr-o zi eram in biblioteca de acasa, iar Edward, bibliotecarul, era plecat nu stiu unde, iar eu aveam nevoie de o carte de pe ultimul raft. N-aveam voi sa ma urc pe scara, asa ca m-am asezat foarte suparata la masa de lectura si am citit alta carte, dar dupa vreo cateva minute cartea pe care-o doream a cazut de pe raft pe jos. Atunci nu mi-am dat seama, dar sunt de parere ca eu am facut asta' zise vrajitoarea.
Continua sa se uite pe geam si apoi o intreba pe prietena sa: 'Tu ai avut parte de astfel de evenimente magice?'
You're like one of those birds from the Summer Isles, aren't you?
A pretty little talking bird, repeating all the pretty little words they taught you to recite.
![[Image: astrid-2_zpsc96cbd8c.png]](http://i1222.photobucket.com/albums/dd491/Maimutica_Rea/astrid-2_zpsc96cbd8c.png)
ronnie's clone
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|