|
|
27 Oct 2011, 15:59
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Desiree aproba din cap cand auzi de Berezero. Si ei ii era dor sa stea si sa se bucure de caldura din Trei Maturi impreuna cu colegii sai si, eventual, cu o halba de Berezero.
- Abia astept sa se faca excursia , spuse Cercetasa. Am auzit ca la Zonko au fost aduse niste chestii noi.. si as vrea sa le testez si eu, bineinteles.
Tanara ranji la acel gand. Nu avusese timp sa mearga in toate magazinele de pe Aleea Diagon - mai ales in cele cu glume vrajitoresti. Desi excursia era organizata destul de tarziu, dupa parerea sa, macar va reusi sa-si refaca stocurile cu astfel de lucruri. Sigur, auzise de lista de obiecte interzise a lui Filch si chiar confiscase lucruri de pe lista de la unii elevi.. dar ea era Sefa de Casa. Nu putea nimeni s-o impiedice sa-si cumpere asa ceva.
Se uita pe fereastra. Incepea sa se insereze - semn ca nu mai aveau mult pana la Hogwarts. Pe urma, vor trebui sa participe la sortare ; iar Desiree era curioasa ce chipuri noi va vedea la Cercetasi in acel an.
OOC: Mai postati voi o data, apoi inchid eu?
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|