Thread Closed 
You got to fight just to make it through.
28 Oct 2011, 16:00
  • - Domnisoara Goth,la ora asta pe coridoare!?
    Auzi cuvintele acelea si pufni usor - de parca eu sunt singura care nu se afla in dormitor la ora asta, se gandi Cercetasa. Se intoarse si dadu cu ochii de o persoana binecunoscuta.
    - Eveline, inca sunt in Turn, murmura exasperata tanara. Desi.. adevarul este ca voiam sa ies pe coridoare.

Macar recunoscuse - iar asta valora mai mult decat orice altceva. Sinceritatea era o calitate care o reprezenta : mereu spunea adevarul, indiferent de cat de mult i-ar fi durut pe altii. Astepta raspunsul lui Eveline, dar inainte de asta mai auzi un glas alaturandu-se celor doua Cercetase.
    - Dess. Se presupune că ne dai exemplu bune, nu rele.
    Persoana respectiva incepu sa rada - si, spre surprinderea lui Desiree, era un ras cunoscut. Se chinui sa-si dea seama cine tocmai venise, dar memoria parca ii juca feste.
    - Katya, murmura ea, intr-un final. Nu ne-am mai vazut de mult timp.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: You got to fight just to make it through. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 16:00

Possibly Related Threads…
Thread Author Replies Views Last Post
  Make the pain stop... Paige A. Webber 3 1,161 17 Aug 2011, 21:36
Last Post: Fleur Delacour
  Fight or you will be defeated Evelyn Steel 6 1,338 16 Jun 2011, 11:54
Last Post: Evelyn Steel