Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 16:27
  • - Şi, totuşi, de ce am venit la Peştera lui Godric? Mă refer.. nu locuieşti aici, propriu zis.
    Desiree oftă şi-şi muşcă buzele. Sperase ca Ainsley nu îi va cere prea multe explicaţii; însă, acum că Cercetaşa întrebase, se simţea datoare să-i dea un răspuns. Nu putea să-i spună tot adevărul, trebuia să recunoască asta – căci adevărul întotdeauna doare. Însă.. ar fi putut să-i dea o explicaţie vagă despre ce se petrecea.

- Nu , nu locuiesc aici, aprobă Desiree. Dar de obicei vin aici câteva săptămâni , în vacanţa de vară.. la alte rude de-ale mele. În plus, ne va fi mai uşor să mergem de aici la Minister.
    Nu voia să-i spună lui Ainsley că încă nu rezolvase nimic cu mătuşa sa; dimpotrivă, se simţea ca şi când nu mai voia să stea niciodată faţă în faţă cu ea.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 16:27