|
● even with my eyes closed tight, I still see it.
|
28 Oct 2011, 16:27
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- - Şi, totuşi, de ce am venit la Peştera lui Godric? Mă refer.. nu locuieşti aici, propriu zis.
Desiree oftă şi-şi muşcă buzele. Sperase ca Ainsley nu îi va cere prea multe explicaţii; însă, acum că Cercetaşa întrebase, se simţea datoare să-i dea un răspuns. Nu putea să-i spună tot adevărul, trebuia să recunoască asta – căci adevărul întotdeauna doare. Însă.. ar fi putut să-i dea o explicaţie vagă despre ce se petrecea.
- Nu , nu locuiesc aici, aprobă Desiree. Dar de obicei vin aici câteva săptămâni , în vacanţa de vară.. la alte rude de-ale mele. În plus, ne va fi mai uşor să mergem de aici la Minister.
Nu voia să-i spună lui Ainsley că încă nu rezolvase nimic cu mătuşa sa; dimpotrivă, se simţea ca şi când nu mai voia să stea niciodată faţă în faţă cu ea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 16:27
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|