Introducere in studiul farmecelor de protectie
|
28 Oct 2011, 17:16
(This post was last modified: 28 Oct 2011, 17:30 by Alice Swan.)
|||
|
|||
O frunza ingalbeni apoi cazu din Salcia Batausa. Dupa ea, toate frunzele cazura la trunchiul copacului, iar aceasta se scutura ramanand apoi statica. Profesoara ii privea fiecare miscare fiind fascinata de frumusetea si raritatea acestui copac. Isi amintea ca mai vazuse un asemenea tip de copac, undeva prin Rusia, insa nu putea fi comparata cu Salcia Batausa. Aceasta isi freca mainile de frig inchizand geamul. Se apropie de catedra auzind clopotelul sunand. Era prima ora din acest an si stia ca trebuiau sa treaca la farmece mult mai puternice si mai complexe. Usa se deschise, iar in sala intrara primii elevi. Alice ii saluta pe fiecare, zambindu-le ca deobicei. Isi pregati bagheta deoarece astazi cel mai probabil o va folosi extrem de des. Astepta ca toti elevii sa se aseze prin banca, chiar daca stia ca va avea parte de intarziati si isi flutura bagheta catre tabla zambind.
![]() "Buna ziua si bine ati venit la cursul de farmece! In caz ca vom avea elevi noi, numele meu este Alice Marie Swan si anul acesta voi fi, ca si anul trecut, profesoara voastra de farmece! Majoritatea celor prezenti aici au trecut N.O.V-urile si tin sa va amintesc ca la finalul acestei cupe veti avea parte din nou de acelasi test, insa va asigur ca mult mai greu. Dupa cum ati observat in prima parte a acestui an vom studia farmecele de protectie si le vom aprofunda pe fiecare in parte, asa cum se cuvine. Mi-ar placea ca in inceputul acestei ore sa facem o scurta recapitulare a ceea ce am studiat anul trecut. Imi poate spune cineva ce farmece am studiat si putine detalii despre acestea? Puteti raspunde mai multi, insa va rog nu repetati ceea ce s-a mai zis!" Spuse aceasta asteptandu-i pe elevi sa se gandeasca la ce aveau de spus. ![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Farmecele de protectie- Ora de practica | Alice Swan | 6 | 1,765 |
08 Jan 2012, 12:57 Last Post: Ella Kruff |