Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 17:25
  • Cercetaşa tresări când auzi vorbele colegei sale; se obişnuise atât de mult cu tăcerea, încât cuvintele rostite cu voce tare o speriau, scotându-l din tumultul gândurilor sale. Se uită în faţă tocmai la timp ca să vadă un vrăjitor scoţându-şi bagheta din buzunar.
    - Eu zic că îşi dau seama destul de des, spuse ea, zâmbind larg. Dar chiar există vrăji de memorie bine aplicate pe lumea asta.
    Se mai confruntase cu situaţii de astea; fusese martoră când venise odată un grup de Obliviatori în Peştera lui Godric ca să şteargă memoria unor Încuiaţi care fuseseră martori la câteva Transfigurări; treaba aceea fusese terminată în numai câteva minute.
    Îşi întoarse apoi privirea către Ainsley, întrebându-se dacă colega sa vedea ceva ciudat în gesturile sale.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 17:25