Thread Closed 
The mistery beyond the picture
28 Oct 2011, 17:26
Capul ii plesnea din pricina durerii , insa nu tinuse foarte mult . Desi , de multe ori avusese parte de astfel de lovituri , niciodata nu reusise sa le stapaneasca . Nici macar in acel moment . "Trebuie sa mai invat . Doar nu am sa cedez asa de repede . " Zambise in sinea ei si se daduse cu cativa pasi mai in spate , privind.o cu atentie pe fata din fata ei . Avea parul saten , foarte inchis , pesemne din pricina luminii slabe a coridorului , si totusi , ochii ei , pe care ii privea cu intensitate , ii mai vazuse undeva . "Privirea ei , imi pare foarte cunoscuta , de unde oare ? " Se incruntase , cateva cute schitandu-se pe fruntea ei catifelata , si isi aplecase capul , putin rusinata .

"Scuza-ma pentru aceasta "ciocnire" . Nu te-am zarit deloc . Esti .. bine ? Te-am ranit cu ceva ? " intrebase viperina , ascunzandu-si chipul cu cateva suvite verzui , si jucandu-se cu unele dintre ele . Spre usurarea ei , durerea incepea sa devina din ce in ce mai slaba , pana ii trecuse cu totul , insa , o durere groaznica ii aparuse in jurul stomacului ,ca si cum cineva ar fi bagat cu forta o mana acolo . Strambase pe urma acestuia , ghemuindu-se la podea , cu mainile in jurul burtii . Din cand in cand avea de a face cu astfel de crize , dar asta se intampla o singura data pe cativa ani . "Pff..da ce durere !! "

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The mistery beyond the picture - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 17:26