Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 17:38
  • Îşi dădu seama imediat că rostise răspunsul greşit; expresia de pe chipul lui Ainsley deveni şi mai suspicioasă, iar zâmbetul său se retrase într-o grimasă. Nu am vrut să fie aşa, gândi ea, dintr-o dată. Niciodată nu am vrut să fie aşa. Circumstanţele, însă , se întorceau mereu împotriva sa.
    - Dess, ce naiba se întâmplă aici? întrebă Ainsley, pe o voce joasă. Toată dimineaţa ai..

Cuvintele Cercetaşei fură întrerupte în acel moment; uşa încaperii se trânti brusc de perete, cu un bufnet asurzitor, care reverberă în jurul lor. Desiree tresări auzind zgomotul acela, iar Ainsley îi aruncă o căutătură încruntată.
    - Nu ţi-am zis să mă întrerupi, continuă Ainsley, aruncând o privire la bagheta ce i se ivea din buzunarul blugilor.
    Desiree putea vedea că izbitura uşii o surprinsese în mod neplăcut; nu se aşteptase la aşa ceva.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 17:38