|
|
28 Oct 2011, 19:19
|
|
Veronique A. Dupont
|
RP Posts: 754
Casa: Viperini
Galeoni: 2873
Animal: Pisica - "Dinah"
Slujba: Angajat la Vrajustitie
|
|
'Merita cu adevarat?' il auzi pe individ intreband.
Sigur ca merita. Era dispusa sa traverseze munti si oceane, sa treaca prin gheata si prin foc, sa mearga chiar pana la capatul Pamantului pentru a o gasi pe Helena. In mintea sa nu exista o prioritate mai mare decat aceea de a-si gasi sora.
'Merita!' spuse viperina ferm.
Barbatul o apuca strans de incheietura dreapta si ii cuprinse talia cu cealalta mana. Atingerile si gesturile lui erau complet neadecvate, dar fata era prea obosita ca sa se mai lupte. Fusese pentru prea mult prada, vanatul pe care toti il urmareau. Nu mai dorea sa fuga si sa se ascunda de fiecare data. In cazul acesta avea sa ramana si sa-si confrunte vanatorul.
'Doar zeii mei imi inspira frica. Tu nu esti altceva decat un simplu muritor. De ce mi-ar fi frica de tine?' intreba ea simtindu-si sangele nordicilor curagandu-i prin vene. 'Iar increderea este un lurcru volatil a carui inteles nu-l stiu'
Isi ridica privirea catre cer pentru a se asigura ca Odin si Freya isi ocupasera locurile obisnuite pe intinderea nesfarsita de constelatii. Zambi cand le vazu ochii stralucitori uitandu-se bland catre Pamant. Se minuna cand vazu cat de tare se intunecase. Cerul era aproape negru, singura sursa de lumina fiind luna.
my momma { raised } me a prophet
|
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|
|