First way to Hogwarts
|
28 Oct 2011, 19:39
|||
|
|||
Just me and Eliza Cyreno Trecuse bariera in fuga , teama punand stapanire pe ea . Vroia sa scape de acel sentiment ce o facea sa tremure . Voia sa ajunga cat mai repede in partea cealalta . Insa intrebarile ii aduceau si mai mult spaima , precum : "Oare nu ma voi ciocni de acest perete ? Oare voi ajunge in alt loc si nu in gara ? " Si multe altele , insa Eliza o tinea de mana si ii zambea cu caldura .
"Voi reusi , voi reusi , VOI REUSI ! " Ajunsera de partea cealalta inca fugind , pana cand Green pusese frana . Deschisese ochii in fata ei conturandu.se o sina de fier . Daduse drumul carutului si mersese in fata acestuia . "Exact la limita Eliza ! " zise ea surprinsa . Prietena ei nu ii spusese nimic , privind absenta un grup de copii ce vorbeau cu parintii lor pesemne . Gara aceea era plina de copii , mici si mari , si cu parinti , bunici sau alte rude de ale lor , luandu.si la revedere pentru un timp indelungat . Unii venisera singuri , ca ele , si priveau cu nonsalanta cum parintii plangeau la vederea copiilor lor urcati in tren . "De ar fi fost si parintii mei aici , era mai bine . Cred ! " Oftase incet , pe ascuns , iar mana fina a Elizei ii atinsese umarul gol . "Hey! Calmeaza.te ! Eu merg din anul intai singurica la Hogwarts , fara ca parintii mei sa ma urmeze . Crede.ma ! O sa fie bine . " Ii facuse cu ochiul , apoi isi luase bagajele din carut si urcase repede cele trei trepte . Claire isi luase privirea de la oameni la tren . Era de un rosu aprins si scotea aburi pe un tub negru si sunete ascutite . Ramasese pitit locului , incapabila sa inteleaga ce trebuia sa faca. "Claire ! Vin.o ! " The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|