Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 19:53
  • Cercetaşa clătină încet din cap în timp ce o privea pe Ainsley. Dintotdeauna, persoanele străine cu care tocmai făcuse cunoştinţă îi spuseseră că avea probleme cu încrederea ; însă mereu crezuse că acesta este un lucru bun. Cu cât te încrezi mai mult în cineva, cu atât ai mai mult de pierdut. Ştia asta, cunoscuse senzaţia de a fi trădată pe propria sa piele. Şi niciodată nu făcea aceeaşi greşeală de două ori.

Aruncă o privire scurtă mormântului şi căzu pe gânduri. Dacă exista o persoană pe lumea aceea care merita întregul adevăr, aceea era Ainsley. Deşi reticentă la inceput, colega sa o ajutase în multe situaţii şi întotdeauna i-a mărturisit problemele pe care le avea.
    Mai bine ai fi fost tu. Cuvintele acelea continuau să-i apără în minte, iar ea avea să facă orice ca să le şteargă din amintirile sale.
    - Te-ai întrebat vreodată de ce mă duc atât de des la Oglinda lui Erised? întrebă ea, brusc.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 19:53