|
● even with my eyes closed tight, I still see it.
|
28 Oct 2011, 20:03
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Desiree zâmbi scurt atunci când colega sa se aşeză lângă ea. Crezuse că va protesta din pricina faptului că o pusese să iasă din casă în plină furtună – însă izbucnirea nu venise încă. Totuşi, putea pune pariu că reproşurile vor veni puţin mai târziu. Întotdeauna se întâmpla asta.
- Bun, începu Cercetaşa. Deci , cam cât cunoşti tu din povestea asta?
Nu îi plăcea să ia adevărul pe ocolite. Ştia că era posibil ca Ainsley să fi tras cu urechea la conversaţia cu mătuşa sa – cum altfel ar fi putut să-şi dea seama când ieşise din casă? În ciuda scepticismului Cercetaşei, Ainsley ridică din umeri.
- Nu prea multe, mărturisi ea. Părea sinceră, iar vocea sa era calmă. Nu am auzit prea mult din ce ai discutat cu mătuşa ta… doar o mică parte, cea în care ai spus că nu erai tu vinovată pentru ce s-a întâmplat.
Zâmbetul ei pieri de pe buze când auzi cuvintele acelea.
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 20:03
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|