Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 20:07
  • Ainsley aprobă din cap aproape imperceptibil, lăsând tăcerea să se înfiripe între cele două Cercetaşe. Desiree auzi timp de câteva clipe numai cântecul ultimelor picături de ploaie stingându-se pe pământ – apoi îşi căută cuvintele, sperând să relateze cât mai subiectiv şi să nu lase nicio fărâmă de emoţie să-i scape printre vorbe. Ştia cât de rău îi puteau face amintirile în momentul acela.
    - Am avut un văr cândva, murmură ea, sperând că începuse bine. Îl chema Dean, şi mereu m-am purtat cu el ca şi când ar fi fost fratele meu mai mare.
    Fusese fratele lui Jane – şi ei i se părea de înţeles că fusese distrusă după moartea sa. Faptul că o considerase vinovată era.. complet natural. Însă nu crezuse că va continua să o acuze de aceeaşi poveste pete doi ani de zile. Crezuse că va conştientiza ce s-a întâmplat şi , mai ales, din ce cauză.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 20:07