Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 20:12
  • Aşteptă în tăcere reacţia lui Ainsley. Nu ştia ce se va întâmpla – poate colega sa îi va cere mai multe explicaţii, sau îi va reproşa că vorbea în dodii. Totuşi, Ainsley era straniu de calmă, nici măcar nu-şi arăta nerăbdarea.
    - Povesteşte în continuare, îi spuse. Cum a murit?

Răsuflă adânc în timp ce rederula evenimentele acelei nopţi în minte. Răcoarea o cuprinse în îmbrăţişarea sa rece, şoptindu-i la ureche. Ca un déjà vu , adrenalina începu să-i curgă nestăvilită în vene. Nu minţise când afirmase că Dean murise în timp ce o ajuta – deşi termenul mai potrivit era “îi spunea adevărul”.
    - Mi-a zis în ziua aceea că eram adoptată, rosti Cercetaşa, încet. Aflase cu puţin timp înainte şi s-a simţit dator să-mi spună şi mie. Se părea că toată familia evita subiectul acela, ca şi când.. ar fi ştiut că s-ar fi întâmplat ceva rău dacă menţiona numele părinţilor mei.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 20:12