|
● even with my eyes closed tight, I still see it.
|
28 Oct 2011, 20:14
|
|
Desiree Rose Goth
|
RP Posts: 1857
Casa: Cercetasi
Galeoni: 625
Animal: Pisica birmaneza - Nightshade
Slujba: Ajutator pentru biblioteca
|
|
- Răcoarea acelei nopţi o cuprinse, amintirea revenind în forţă în faţa ochilor săi. Vrei să afli ce se întâmplă?, întrebase el, când îi remarcase intruziunea. Iar ea răspunsese da.
- A început să-mi spună ce se întâmpla cu adevărat, zise Desiree, cu un glas uşor tremurat. De ce toată lumea se ferea să-mi zică. Ne aflam afară, în drum, şi puteam jura că totul era pustiu în jur.
Răsuflă adânc. Instinctele o înşelaseră în noaptea aceea, căci nu simţise nicio pală de pericol. Era prea concentrată, prea nerăbdătoare să afle despre ce vorbea Dean..
- Mi-a zis că fusesem adoptată de sora mamei mele, continuă ea. Şi apoi l-am întrebat dacă ştia cine au fost adevăraţii mei părinţi..
Acum că revedea evenimentele acelea, putea să spună că nu era vina sa. Doar nu putea să prevadă ce avea să se întâmple odată ce punea întrebarea..
and the crashes are heavy for a sinner like me ~
![[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]](http://24.media.tumblr.com/tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif)
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.
Love you, Bells.
|
|
Messages In This Thread |
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 20:14
|
Users browsing this thread: 1 Guest(s)
|
|