Thread Closed 
● even with my eyes closed tight, I still see it.
28 Oct 2011, 20:20
  • Desiree clătină din cap, dorindu-şi să poată înţelege. Găsise doar o explicaţie pentru tot ce se întâmpla, şi aceea neverosimilă. Însă o pistă era mai bună decât nimic, iar Ainsley părea să creadă acelaşi lucru.
    - Toată lumea s-a ferit să-mi spună despre părinţii mei, medită ea. Cine au fost.. dacă mai trăiesc. Asta îţi zice ceva anume?
    Ainsley stătu pe gânduri câteva clipe, înainte de a-i pica fisa.

- Insinuezi că le-ar fi teamă de ceva?
    Cercetaşa zâmbi slab şi aprobă din cap. Acela era singurul indiciu pe care îl aveau- şi nu însemna mare lucru. După ce le spusese tututor circumstanţele în care murise Dean, ultimele lui cuvinte, ultima sa conversaţie.. toată lumea păruse convinsă că din vina sa s-a întâmplat totul. Iar când îşi mai întrebase şi mătuşa dacă ce îi relatase Dean fusese adevărat.. refuzase să îi zică ceva şi îi interzisese să mai vorbească despre asta. Ca şi când era un blestem.

and the crashes are heavy for a sinner like me ~

[Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o1_250.gif]    [Image: tumblr_m672ztrjKL1qa5eu4o2_250.gif]
You're too pretty for your own good. That's why you destroy everything you touch.

Love you, Bells.
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: ● even with my eyes closed tight, I still see it. - by Desiree Rose Goth - 28 Oct 2011, 20:20