Scrisoarea din vis
|
28 Oct 2011, 20:32
|||
|
|||
Baiatul se simtea mult mai bine in compania fetelor.Rasetele fetelor il faceau pe baiat sa rada si el si sa uite de mesajul din acea scrisoare.Dar acele zambete s-au transformat in niste buze reci si tremurande urmand sa le zica ceva fetelor,deoarece Julieta a vazut din interiorul zambetelor baiatului un suflet ce este strapuns de mii de sabii.
Dar Wopes incerca sa nege tristetea lui : -Nu am patit nimic,totul e perfect.... zise baiatul uitandu-se in spate -Nu cred,cu tine nu e ceva in regula....zise Julieta tragandu-l pe Wopes de roba sa se intoarca. -Da tu nu esti in apele tale,adauga Mina. -Bine,zise baiatu, nu mai pot tine tot in mine o sa va povestesc. Fetele s-au asezat pe fotolii si l-au tras pe Wopes langa ele sa le povesteasca tot ce s-a intamplat. -Deci totul a inceput cu un vis in care eu incercam sa-l salvez pe tatal meu din mainile unei persoane misterioase... -Nu ne poti da cateva detalii despre acea persoana?,zise Mina. -O pelerina intunecata,ochi albastri, par blond...parca era schiop ,nu-mi mai aduc bine aminte ,a da si purta un sceptru in forma de sarpe in mana. Fetele s-au uitat una la alta banuind ceva la care Julieta adauga... -Continua te rog! Baiatul ofta adanc si continua: -Apoi azi dimineata m-am trezit foarte speriat si aveam un sentiment de teama si ura in acelasi timp....Apoi pe cand sa plec spre Marea Sala apare o bufnita cu o scrisoare .Eu am desfacut acea scrisoare si acolo scria finalul visului.... ca tatal meu a decedat. Baiatul cu ochi in lacrimi le lasa pe fete in spate si fugi intr-o directie necunoscuta lui... Wopes A.
|
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|