Thread Closed 
The mistery beyond the picture
28 Oct 2011, 21:30 (This post was last modified: 28 Oct 2011, 21:38 by Eliza G. Blest.)
Viperina zambise vag spre fata de langa ea , maraind usor ca o atinsese . Nu a suportat niciodata ca cineva sa stea mai aproape de ea decat cu un metru , insa , acum , trebuia sa suporte . Strambase nemultumita din nas si respirase profund aerul rece , invaluindu-i plamanii . Pufnise stingherita si se ridicase in picioare , dar , spre nemultumirea ei , o ameteala a cuprins-o imediat , lasand-o fara rasuflare si cu mintea imprastiata . "Ce naiba mi se intampla ? Nu mi s-a intamplat asa ceva de ani de zile ??? " Murmura nervoasa si se trantise pe banca , alaturi de fata necunoscuta ei .

"Scuza-ma ca ma comport astfel , mai bine plec ... " zise ea si dadu sa se ridice , privind absenta in fata ei . "Trebuie sa aflu ce am si totusi , nu vreau .. ce mi se intampla ?? " Se blestema pe sine insati de nervoasa ce era si daduse cu un picior pe pamant , aratandu-si astfel , nervii ce salasluiau in dansa .

"Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."

[Image: Formysweetsis_zps9d530966.png]
Visit this user's website Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: The mistery beyond the picture - by Eliza G. Blest - 28 Oct 2011, 21:30