Unde este?
29 Oct 2011, 02:51
"Sunt mii de carti in sectorul interzis, si cel putin jumatate dintre ele sunt despre blesteme. Nu cred ca vraja ta iti va fi de prea mult folos."

Leigh urcase la biblioteca pentru a cauta o carte ca sa-si mai treaca timpul si fu atrasa de comotia din sectorul interzis. Acum statea sprijinita de un raft cu carti, cu bratele incrucisate la piept. Privise mica criza de nervi a necunoscutei si clatina din cap mirata. Ce ti-e si cu vrajitorii din ziua de azi...

"Ca un sfat prietenesc, stergeti-o repede de aici, pentru ca in curand vor aparea si curiosii, pentru ca nu pot spune ca ati fost foarte silentioase, niciuna dintre voi. Aveti noroc ca un tantalau a daramat un raft si bibliotecara e ocupata, altfel erati deja in bucluc."

Privi oarecum de sus viperina care o scosese din pepeni la micul dejun, si se gandi daca sa o lase sa cauta in disperare un leac pentru micul blestem pe care il aruncase asupra ei sau sa o ajute. In general nu dorea raul nimanui, si chiar ii placea sa ajute (uneori), asa ca hotari sa fie de treaba azi si sa ii spuna cum sa dezlege blestemul. Asta, daca reusea sa nu o scoata iar din sarite in urmatoarele 2 minute...

"N-am mari sperante ca vei gasi ceea ce cauti in biblioteca asta. Din cate stiu eu, este doar o carte care vorbeste in linii mari despre tipul de magie pe care l-am folosit asupra ta. Ai putea sa cauti pana maine," ridica din umeri. "Sau as putea sa te ajut..."

[Image: leighrosecopy.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Unde este? - by Splendora Cromwell - 13 Sep 2011, 21:44
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 11 Oct 2011, 22:51
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 18 Oct 2011, 23:27
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 20 Oct 2011, 15:40
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 29 Oct 2011, 00:26
RE: Unde este? - by Pearl Lancaster - 29 Oct 2011, 02:51
RE: Unde este? - by Splendora Cromwell - 14 Nov 2011, 01:41
RE: Unde este? - by Atsu Ari Ooku Tokugawa - 03 Dec 2011, 15:54