The mistery beyond the picture
|
29 Oct 2011, 11:07
|||
|
|||
Irisul aproape ca ii iesea din orbite , la cat de uimita era , insa se oprise exact la timp , ca Sayoko sa nu o vada ."Fiecare cu gusturile lui , dar , mie , imi plac cele mari . Soyoko nu stie ce sunt eu .. " isi zisese ea amuzatata in sinea ei si un zambet strengar tiparindu-se pe buze . Se intorsese cu capul spre fata , aratandu-si bucuria de pe chip . Isi amintea cu drag ziua in care a plecat cu prietena ei , printesa , copia fidela a lui Heather , spre imparatia ei , Kensas , planeta junglei . Un loc minunat , numai cu verdeata si feline , dar si cateva zburatoare , din cate isi amintea viperina . Desi nu a mai vorbit de foarte mult timp cu ea , si , fara sa se mai gandeasca la ea , in acel moment , ii era foarte dor de mica viperina . Schitase un zambet sters si isi aplecase capul , totodata , cascada de par acoperindu-i chipul . Un gol imens isi facuse culcus in stomacul ei , strangandu-se tot mai tare pe cat Eliza rostea in mintea ei numele printesei . Oftase trist si isi inchisese ochii , vazand numai intuneric in fata ei , si cateva luminite verzui , de nicaieri , din ce in ce mai intense .
"In fine , " spusese ea dupa un moment de tacere , si vorbind incet , cu pauze lungi intre cuvinte. " Nu te oblig sa tii cu parerea mea . Dar tu , parca Okuni nu , " zise ea , spre pisica . " Daca vei dori , te voi duce pe o planeta , destinata felinelor ... " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|