First way to Hogwarts
|
29 Oct 2011, 11:33
(This post was last modified: 29 Oct 2011, 11:34 by Claire Afere.)
|||
|
|||
Compartimentul era simplu . In stanga si in dreapta erau banchete maronii , intregi , spre uimirea ei , caci acel tren mergea de mai bine de o suta de ani , si nu toti copii erau ... cuminti .
"Poate ca il curata de fiecare data dupa ce duc o tura ." Isi ridicase bagajul voluminos pe un loc destinat lor , apoi se asezase mangaind absenta bufnita , Sheyra . Privea pe geamul mare din stanga sa si nu era sigura daca se poate rezema de fereastra . "Nu , din cate stiu eu . "spuse viperina in continuare . "Ma intreb in ce casa vei fi ... "continuase ea absenta , jucandu.se cu o suvita verde . "Adica ? Ce sortare ? Trebuie sa imi arat abilitatile in magie sau ce ? " "Nu , stai calm ! Profesoara McGonagall iti va pune jobenul magic pe cap si acesta va vedea cat de buna vei fi pentru o casa .Sunt patru case : Viperini , Ochi-de-Soim , Astropufi si Cercetasi . Fiecare are un motto anume si fiecare este potrivit casei sortate . La inceput nu iti dai seama , dar pe urma , incepi sa te prinzi cum vine treaba . " Cuvintele Elizei incepusera mai degraba sa o sperie pe printesa . Nu a fost niciodata la o scoala de magiei si indoiala o rodea . "A fost o idee buna sa merg la Hogwarts ?" "Tu , fiinta ,stai calma , atata vreme cat ai fost admisa la aceasta scoala , nu trebuie sa iti faci griji " , zise Green de parca ii citise gandurile . The princess of Kensas empire ![]() "Cars passing by - representing my life I ain't old but I ain't young enough to cry like a baby And I'm so scared but I won't tell you for fear you'll hate me more" |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|