Secretul va dainui
|
29 Oct 2011, 11:49
(This post was last modified: 29 Oct 2011, 11:50 by Julieta D. Thibault.)
|||
|
|||
Julieta isi musca buza inferioara si zise:
-Ah,nu nu e nimica! Stati linistiti...si incerca se nu se uita in ochii Minei deoarece stia ca aceasta va stii ce are. Nu-i placea sa-si minta sora,dar nu avea ce sa faca.Daca era ceva rau,nu vroia s-o amestece pe soimita in asta.Vroia sa faca totul singura,si asa aveau o mare problema cu Devoratorii.Inca una le-ar fi stricat pe deplin toata ziua. -Deci vorbesc serios,zise Julieta,nu am nimica... Si isi musca buza inferioara pana se musca atat de tare incat ii curse sange...Isi lua repede un servetel si vazu ca sangele are gust dulce...parca nu era sange..se gandea ea.Totul era foarte ciudat,patise astazi 2 lucruri ciudate.Unul fuse ca, pe taietura primise un mesaj,apoi ca sangele din buza ei avea gust dulce. Ii venea sa le spuna ce patise ,dar rezista tentatiei si tacu.Isi terminase cerealele si isi lua un pahar mare cu suc ....Mina se uita la ea..Si Darkason la fel..Cercetasa incerca sa se ascunda de ei dar,Mina o cunoastea atat de bine.. I am a Monster I deserve to Die ![]() ![]() Like a boss sisters ; I am an Innocent Liar ; JAIL SRL, Partners in crime |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|