The mistery beyond the picture
|
29 Oct 2011, 12:31
|||
|
|||
Viperina zambise , totusi , putin trista , caci avea chef de inca o aventura pe acea planeta , dar , nu conta oricum , mai gasea ea ocazii in care sa mearga acolo .
"Usor Sayoko , " spuse ea , vazand ca soimaneanca , dupa cum spusese aceasta , a scapat o felie de mandarina pe podeaua de marmura , obtinandu-se un sunet straniu in linistea lor . Apoi , isi indreptase atentia asupra pisicii , nefiind la fel de surprinsa ca cealalta fata . De fapt ,se si asteptase la asta . "Yep , inteles . Cum doresti Okuni . Si ma bucur ca mi-ai raspuns prin viu grai . Desi , daca nu gresesc , in mintea mea poti sa patrunzi . Am dreptate ? " Intrebase ea , zambind siret spre pisicuta de pe bratele ei , si din cand in cand privind pe fereastra din spatele lor , zarind cerul cu nuante albastru si violete , ce se stingeau tot mai mult . "E noapte cumva ? " Nu intelegea cum trecusese asa de repede ziua , dar , nu avea chef de absolut nimic . "Clar , mi s-a facut iar rau .. " "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|