The beginning of a new life
|
29 Oct 2011, 13:37
(This post was last modified: 29 Oct 2011, 13:40 by Victor A. Olivier.)
|||
|
|||
"Multumesc", spuse Morreen zambind. Totusi, faza cu sarpele tot o infiora, nu-i placuse niciodata serpii. I se paruse ca erau prea...nu rai, dar periculosi si veninosi. "Atat de putin ne mai desparte de ce o sa ne schimbe viata...", continua ea privind pe geam. Abia astepta sa vada la ce casa o sa pice, si spera sa fie in repartizata cu Astrid. Se uita la ea, si isi dadu seama ca fetita asta, chiar daca nu sarea in ochi, era foarte frumoasa. Mereu ii placuse persoanele cu parul rosu, mai ales ca ii reamintea de mama ei. Ii zambi cu afectiunea, apoi o intreba:
"Tu cu cine semeni mai mult, cu mama ta, sau cu tatal tau? Eu seman cu mama la ochi, iar la par, ei bine, nu stiu. Tata l-a avut saten inchis, dar probabil am mostenit vreo matusa sau vreun bunic" OOC: dupa ce terminam topicul asta, vrei sa continuam si in Marea Sala, in ziua sortarii? ![]() ![]() i want to reconcile the violence in your heart, i want to recognize your beauty's not just a mask, i want to exorcise the demons from your past, i want to satisfy the undisclosed desires from your heart. India's clone |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|