The mistery beyond the picture
|
29 Oct 2011, 14:10
|||
|
|||
Surprinsa ca pisica a plecat din bratele ei , apoi zburand pe coridor , urmata de Sayoko , se ridicase la randul ei in picioare si fugise dupa ea . Alergau pe un coridor lung , podeaua fiind acoperita cu un covor matasos , ceea ce ii aduse aminte viperinei , ca erau intr-un culoar privat . "Am dat-o in bara !" zisese ea , tinand ritmul cu soimaneanca . Desi ii era greu sa o faca , reusise totusi sa o prinda din urma , dar cu cateva dificultati . "Cat mai dureaza? " In fata ei nu vedea nimic altceva decat silueta lui Soyoko .. si nici urma de pisica . "Nu , asa nu mai pot continua deloc , am sa mor aici ! " Si , cu o ultima rasuflare ramasa , se lasase la pamant , in patru labe , acestea devenind , odata cu atingere podelei , in unele cu blana neagra , si pete mici , rosii . Corpul i se alungise , devenind de aceeasi culoare cu labele , mai intensa , iar capul i s-a micsorat , si niste urechi arcuite , lunguiete , ii aparusera la capetele acestuia . Alergat ritmic , o ajunsese din urma pe Soyoko , ba chiar intrecand-o si ... nu vedea pe nimeni in fata ei , cu exceptia unei usi . Pusese frana cu labele din spate , aproape dand cu botul in usa de lemn .
"Am ajuns , cred , " murmurase ea sumbru . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|