In ce ne-am bagat?!?
29 Oct 2011, 15:14
Umbra se dovedi a fi o fata, pe care o stia doar vag, era ori de la Astropufi, ori de la Ochi-de-soim. Se astepta ca aceasta sa fuga, sau sa dea alarma sau sa orice altceva decat ceea ce facuse: sa se aseze langa ea. O privi cu ochii mari, si pentru moment uita ce facea acolo.

"Stii ca nu e sanatos sa iti vari nasul in treburile altora?" Nu era nervoasa pe aceasta intrusa, era doar uimita peste masura ca aceasta, desi vazuse ca Leigh incanta o vraja, posibil periculoasa, se apropie de ea cu nonsalanta. 'Probabil e astropufa' gandi 'Doar astia n-au deloc simtul realitatii si al pericolului...'

In secunda urmatoare isi regreta acest moment de relaxare, pentru ca palma stanga, cea inca intinsa spre model incepu sa ii arda. Se ridica speriata in picioare si incepu sa incanteze panicata o vraja de oprire, cand vazu ca modelul parea sa fie scris din flacari si inceprea sa se extinda. "Fugi!" ii striga fetei, cand isi dadu seama ca vraja ii scapase cu totul de sub control. Dar fu prea tarziu; modelul exploda intr-o lumina orbitoare si fetele fura trase inauntru. Leigh reusi sa o prinda totusi de mana pe necunoscuta, in timp ce fura supte in necunoscut, inainte sa fie trantita cu capul de ceva dur si sa isi piarda cunostinta.

[Image: leighrosecopy.png]
Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 26 Oct 2011, 15:57
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 28 Oct 2011, 23:05
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 29 Oct 2011, 15:14