The mistery beyond the picture
|
29 Oct 2011, 17:36
|||
|
|||
Pantera neagra, cu priviri provocatoare asupra fetei , intrase in urma ei , pasind pragul usii . Vazand ca Soyoko nu isi intoarce capul in spate , rapid , murmurase o incantatie si , in scurt timp , felina intunecata se transformare in fata verzuie si cu ochii violeti . Se apropiase tiptil-tiptil de soimaneanca , fara sa faca vreun zgomot cu pasii ei si ... o atinsese pe umeri , soptindu-i in ureche :
"Hey Soyoko , m-ai pierdut nu ?" intrebase ea usor amuzata . Ii daduse drumul , punandu-si mainile pe langa corp si inainte , privind incruntata in camera in care tocmai intrasera . "Hmm..de ce imi pare cunoscut locul ? Sau mi se pare numai ? " Isi rotise ochii de la stanga la dreapta , mai mult atintindu-i asupra tablourilor in care erau prezente mai multe persoane. "Am senzatia ca suntem .. intr-o camera plina de fantome ? Adica, acele persoane din picturi misca . Nu e posibil sa se ma..." dar tacuse malc , atunci cand simtise un fior de groaza pe sira spinarii . Se intorsese pe calcaie imediat , dar nu zarise pe nimeni in spatele ei . "Ciudat,"reusise ea sa isi spuna. "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|