Misterul de dincolo de portile negre
|
29 Oct 2011, 17:47
|||
|
|||
Viperina pufnise dezaprobator spre Claire si un zambet malitios ii aparuse pe chip . Facuse o plecaciune sarcastica , scurta , si pe un ton molcom , supus :
"Scuzati-ma Alteta Voastra Imperiala . Nu se va mai repeta!" Apoi isi indreptase spatele , aceste plesnind in incercarea ei si niste dureri dubioase ii aparusera pe sira spinarii. Se strambase din nas nemultumita , apoi privise in ochii cenusii ai printesei , ce o privea amuzata . "Nu e frumos , eu arat respect pentru tine si tu nu faci nimic altceva decat sa razi . Plus ca ma doare si spatele pe langa asta . Am zis , nu e frumos ! " Spusese ea , usor descumpanita . "Bon,acum , spune-mi de ce m-ai chemat aici , in fata biblioteca ! " Continuase ea , batand cu talpa adidasului pe podeaua de marmura , facand un zgomot straniu , ritmic , in tot culoarul . Isi impreunase mainile , asteptand sa primeasca un raspuns cat se poate de argumentativ . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Possibly Related Threads… | |||||
Thread | Author | Replies | Views | Last Post | |
Misterul dintre paginile aurii | Anna McNair | 15 | 2,467 |
02 Feb 2009, 03:42 Last Post: Ada McNair |