I'm Alexis Bee and I promise I won't bite!
29 Oct 2011, 18:43
Daniel vı Britannia : Hmm,buna intrebare.Prefer misterul totusi.Nu-mi dau in vileag identitatea,asa,din primele mele zile aici.Dar pentru ca ai fost singurul care s-a interesat de asta pana acum, ai un bonus: sunt fata,nici prea mare nici prea mica si traiesc la vreo trei sute de mile (cred) de 'Aleea Diagon'.Multumit?Smile

Valentino Gaunt: Sunt total de acord cu tine. 'Sclipiciosii' nu au ce cauta pe forumul asta.Nu stiu daca ai apucat varianta initiala a descrierii personajului meu,dar nu facea referire la Twilight. M-am inspirat din The Vampire Diaries,care mi se pare ceva mai apropiat de legendele cu vampiri,si ei in nici un caz nu sclipesc la soare! Finna Problema e ca n-am stiut ca sunt atat de multi 'vampiri' pe forum. Acum va dau dreptate.Ce-i mult strica (aici includ si raspunsul pentru Morreen Aleksey). Si cum mie imi place sa fiu cat mai originala,m-am reorientat. Smile

Ginny Alden: M-am gandit la varcolac in prima faza,dar nu-mi sunt prea dragi 'cainii fiorosi'.

[Image: Gryffindor_Pride_by_witchtopia.png]
'Shall I compare thee to a summer's day?
Thou art more lovely and more temperate...'[W.Shakespeare]

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
RE: I'm Alexis Bee and I promise I won't bite! - by Alexis Bee - 29 Oct 2011, 18:43