In ce ne-am bagat?!?
|
29 Oct 2011, 19:13
|||
|
|||
Mina era inconstienta.Ce se intamplase nimeni nu stia.Ei bine stia,persoana care a facut vraja respectiva.
Soimita se trezi din acel lesin scurt si isi dadu seama ca era intr-un loc necunoscut ei,nemaivazut niciodata.Dupa parerea soimitei era un castel foarte mare,mai bine zis un conac parasit.Podeaua avea un lemn foarte vechi si pe alocuri putrezit.Conacul avea un miros foarte ciudat.Daca erai alergic la praf nu aveai ce sa caui acolo pentru ca se pare ca acesta domina peste tot.Arata intr-un mod artistic.Soimitei ii placeau acete lucuri.Intr-u fle adoa casele cu fantome si toate lucrurile care aveau de aface cu chestile horror. Soimita se ridica de pe pode si se scutura de praf.Arunca o privire prin jur si o vazu pe fata cu care tocmai se intalnise pe coridorul Hogwartsului.Aceasta statea nemiscata pe podea.Se pare ca leninase.Mina se apropie de ea si isi dadu seama ca este bine.O lasa asa inconstienta si se ridica in picioare. Se apropie de perete si vazu ca este un tablou urias ,acoperit de un cearceaf.Intinse mana si il trase,asa de repede incat tot praful se imprastie si soimita se apuca de tusit. Tabloul era unul gigantic.In el era pictat un om bine facut,bruet ,cu parul pana pe umeri si ochii rosii foarte sclipitori.Langa el era o femeie care parea foarte nervoasa.Se uita urat si il eclipsa pe cel de langa ea cu uratenia ei.Barbatul avea trasaturi foarte frumoase,dar dupa cate se parea era vampir.In timp ce soimita se uita atenta si studia tabloul ceva se auzi din spatele ei. |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|
Messages In This Thread |
In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 26 Oct 2011, 15:57
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Mina Fabienne Potter - 26 Oct 2011, 17:58
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 28 Oct 2011, 23:05
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Mina Fabienne Potter - 29 Oct 2011, 11:16
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Pearl Lancaster - 29 Oct 2011, 15:14
RE: In ce ne-am bagat?!? - by Mina Fabienne Potter - 29 Oct 2011, 19:13
|