Scrisoarea din vis
30 Oct 2011, 13:15 (This post was last modified: 30 Oct 2011, 13:17 by Mina Fabienne Potter.)
Mina isi ridica privirea uimita fiind de ceea ce se afla in spatele surorii ei.Soimita casca ochii mari cand vazu silueta aceea malefica.
-Devoratorul...sopti Mina incet ,ura dominandu-i chipul.
Barbatul isi dadu jos masca cu o miscare de bagheta si le zambi intr-un mod dusmanos fetelor.Din tampla i se prelingea o suvita de sange.Mina se ridica in picioare si isi atinti bagheta spre devorator.
Acesta isi lasa privirea in jos continuand sa zambeasca.

-Hmmm,incepu el.Dragele mele domnnisoare Potter!Eu nu am venit aici ca sa distrug sau ca sa va fac un rau,zise eL.Singurul motiv pentru care am venit aici,se opri pentru un moment si se posta in fata Minei atingand-o pe parul ei buclat,este ca vreau sa va fac o propunere.
Soimita se trase din fata acestuia privindu-l cu sila.

-Si ce afacere vrei sa faci tu cu noi?Ai uitat ca acum cateva minute era cat pe ce sa ma omori?

Devoratorul se apleca putin in fata,acum parca pe fata lui se citea indurerarea,dar fetele nu se lasau asa usor pacalite.Acesta se retrasese un pas ,cand il zari pe Andrew.
-Buna ziua,domnule Wopes!i se adresa Devoratorul.Fetele ramasesera mute de uimire.Nu stiau ca acesta il cunosteau pe Andrew.

Mina se intoarse spre Andrew in speranta ca acesta ii va putea da o explicatie logica.

Find all posts by this user
Quote this message in a reply

Messages In This Thread
Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 26 Oct 2011, 17:00
RE: Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 27 Oct 2011, 16:39
RE: Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 28 Oct 2011, 20:32
RE: Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 29 Oct 2011, 12:19
RE: Scrisoarea din vis - by Mina Fabienne Potter - 30 Oct 2011, 13:15
RE: Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 31 Oct 2011, 21:38
RE: Scrisoarea din vis - by Andrew Wopes - 29 Nov 2011, 10:39