The mistery beyond the picture
|
30 Oct 2011, 14:15
|||
|
|||
Oftand , se asezase la podea , sprijinindu-se de peretele rece , tare , din piatra , deasupra capului fiind rama tabloului , ce inca ii mai dadea fiori Elizei . "De ce am senzatia ca eu voi ajunge exact la fel ? Ascunsa , intr-o casa parasita , trista ,culegand o floare de pe un deal vejtejit , si odata in palma mea , se distruge , iesind numai praf . Oare asa mi s-ar intampla ? " Isi apropiase genunchii de barbia capului , si si-l pusese intre ele , ghemuindu-se tot mai mult , cu bratele in jurul picioarelor . "Si acum ce facem ?Stam aici , si ne uitam unele la altele , fara sa facem nimic altceva precum sa gasim o cale de scapare ? Trebuie sa iesim imediat de aici , si totusi , nu am nici cea mai vaga idee ... "
Isi ridicase capul ca arsa si privise in jurul ei , rotindu-si ochii de cateva ori . Apoi atintindu-i asupra fetei cu pisica din bratele ei . "Si totusi , pisica cum a putut intra aici ? " "Okuni !! Cum ai intrat in camera asta ? " intrebase ea cu voce tare , spre pisica . "Asteptarea ne da iluzia ca facem ceva asteptand, cand, de fapt, nu facem altceva decat să murim suportabil, putin cate putin."
![]() |
|||
« Next Oldest | Next Newest »
|