Thread Closed 
Be careful with stragers and freaky people
30 Oct 2011, 14:44 (This post was last modified: 30 Oct 2011, 15:05 by Mina Fabienne Potter.)
In timp ce urcau scarile ,soimita auzi intrebarea lui Rosalie si isi intoarse capul pentru a-i raspunde.

-Nu stiu daca ma crezi sau nu,incepu Mina ,dar am mai visat locul acesta.Dar din pacate nu am fost niciodata aici,spuse aceasta razand.Dar mi se pare putin ciudat locul,este chiar exact cum mi-am imaginat eu numai ca oamenii din tablouri sunt diferiti.Ai idee cine sunt?

Mina se bucura ca o intrebase pe Rosalie cine sunt acei oameni si spera din tot sufletul sa nu spuna ca sunt Devoratori ai Mortii.Acela era singurul lucru care mai lipsea.Spera sa ii dea o explicatie logica si nu cum faceau alte persoane.Dupa cum o stia pe Rose,avea explicatie nu buna,ci foarte buna.

Dupa ce ajunsera la capatul scarilor Mina se posta frumos pe unul dintre scaunele care erau acolo si ii arata lui Rosalie scaunul de langa ea.Chiar daca erau pline de praf soimita nu avea o problema cu asta si se aseza fara sa mai comenteze ceva ,acum asteptand ca Rose sa ii povesteasca.
Find all posts by this user
Thread Closed 

Messages In This Thread
RE: Be careful with stragers and freaky people - by Mina Fabienne Potter - 30 Oct 2011, 14:44